Extrajobb som informatör, innehållsskapare och koordinator för SMS livräddares sociala media.

Vi tror att arbetet initialt är ett deltids uppdrag och till stor del kan göras hemifrån. Du disponerar själv din arbetstid.

Du kommer att driva våra aktiviteter på sociala medier i Sverige. En stor del av jobbet går ut på att producera texter, bilder och video för i första hand Facebook- och Instagramposter förutom Linkedin, nyhetsbrev och liknande.

 

Du sköter postning av bilder och du lär dig med tiden vilka poster som funkar bra och vilka som funkar mindre bra.

 

Eftersom vi är verksamma på svenska och engelska, så kommer en del av jobbet bestå av att även koordinera översättning och postning.

 

Vi på Heartrunner vet vad vi vill kommunicera och ungefär hur bilder och videos ska se ut, men vi behöver din hjälp att nå ut. Vi hoppas därför att du är duktig på att formulera korta säljande texter på både svenska och engelska.

 

Du bör också ha bra koll på Facebook, Instagram och Linkedin. Intresse för och kunskap om HLR tror vi är bra för att du ska kunna göra ett bra jobb.

 

Det är ett perfekt extrajobb eftersom du har full flexibilitet att göra jobbet när och var du vill. Jobbet kommer att vara mycket lärorikt eftersom du successivt lär dig att göra poster som delas, gillas och resulterar i nya användare. Du blir en del av vårt geografiskt utspridda hel- och deltidsjobbande team.

 

För mer information, www.smslivraddare.se och www.heartrunner.com

Din ansökan skickar du till info@heartrunner.com

Välkommen med din ansökan